top of page

AJANKOHTAISTA


Tehtäviisi kuuluu itsenäisesti vuokrakaluston kuljettaminen ja siirtäminen. Koneiden toimitus- ja noutotilanteissa tärkeänä osana työtä on asiakaspalvelu.
Odotamme sinulta

· C-ajokortti

· voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyyskortti

· vähintään kolmen vuoden kokemusta kuljetusalalta

· kokemusta vaihtolavalaitteiden käytöstä

· kokemusta kuormausnosturin käytöstä

· ongelmanratkaisu- ja stressinsietokykyä

· positiivista ja reipasta työskentelyotetta

· sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

· asiakaspalveluhenkisyyttä


Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Finnoossa. Kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessämme pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja yrityksemme toimintaan.


Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työsuhteen alussa noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitulta henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturva 1. Tehtävään valittu voi myös laskuttaa työstään yrittäjänä.


Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostitse: jarno.aronen@wentti.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa Wentti Vuokrapalvelu Oy, Jarno Aronen, puh. 050 3444 965.


Wentti Vuokrapalvelu Oy tarjoaa kattavan valikoiman kaivinkoneita, kuormaajia, kurottajia, maantiivistäjiä ym. maanrakennuskoneita ja tarvikkeita. Olemme kehittyvä ja kasvava konevuokraamo, jonka arvoihin kuuluu asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Kalustoamme vuokraavat useat maanrakentajat, viherrakentajat ja kiinteistöhuoltoyritykset. Nyt etsimämme henkilö tulee vahvistamaan yritystämme ja tulee työskentelemään meille tärkeässä tehtävässä, eli asiakkaiden parissa.

Koulutien turvallisuus on yhteinen asiamme. "Kun ajat, aja." Keskity liikkumiseen, sillä pienten koululaisten kyky huomioida liikennettä ja muistaa liikennesääntöjä on hyvin rajallinen. Pimeä vuodenaika tuo turvallisuuteen omat haasteensa.Wentti on mukana turvaamassa ekaluokkalaisten liikkumista turvaliivien avulla. Kaikille Espoon Friisilän ala-asteen ekaluokaisille on toimitettu led-valoilla varustetut turvaliivit, jotka lisäävät merkittävästi näkyvyyttä liikenteessä.


Ollaan tarkkana ja huomioidaan erityisesti pienet tielläliikkujat!


#pienikulkija

Olette ottaneet palvelumme ja tuotevalikoimamme erinomaisesti vastaan. Olemme kehittäneet molempia systemaattisesti Wentin alkupäivistä asti kuunnellen teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Tunnustuksena tästä työstä Kauppalehti on myöntänyt meille kolmantena vuonna peräkkäin Menestyjä-sertifikaatin.


Olemme tunnustuksesta ylpeitä sekä nöyriä. Suurin kiitos kuuluu teille, hyvät asiakkaamme. Ilman yhteistyötä kanssanne palvelumme kehittäminen olisi mahdotonta ja turhaa. Tämä kannustaa meitä pitämään riman korkealla jatkossakin.


”Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista ja asiakkaan ymmärtämisestä.”

Lisätietoja Menestyjä-sertifikaatista
bottom of page