top of page

AJANKOHTAISTA

Koulutien turvallisuus on yhteinen asiamme. "Kun ajat, aja." Keskity liikkumiseen, sillä pienten koululaisten kyky huomioida liikennettä ja muistaa liikennesääntöjä on hyvin rajallinen. Pimeä vuodenaika tuo turvallisuuteen omat haasteensa.Wentti on mukana turvaamassa ekaluokkalaisten liikkumista turvaliivien avulla. Kaikille Espoon Friisilän ala-asteen ekaluokaisille on toimitettu led-valoilla varustetut turvaliivit, jotka lisäävät merkittävästi näkyvyyttä liikenteessä.


Ollaan tarkkana ja huomioidaan erityisesti pienet tielläliikkujat!


#pienikulkija

Olette ottaneet palvelumme ja tuotevalikoimamme erinomaisesti vastaan. Olemme kehittäneet molempia systemaattisesti Wentin alkupäivistä asti kuunnellen teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Tunnustuksena tästä työstä Kauppalehti on myöntänyt meille kolmantena vuonna peräkkäin Menestyjä-sertifikaatin.


Olemme tunnustuksesta ylpeitä sekä nöyriä. Suurin kiitos kuuluu teille, hyvät asiakkaamme. Ilman yhteistyötä kanssanne palvelumme kehittäminen olisi mahdotonta ja turhaa. Tämä kannustaa meitä pitämään riman korkealla jatkossakin.


”Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista ja asiakkaan ymmärtämisestä.”

Lisätietoja Menestyjä-sertifikaatista
Kun työmaallasi ei ole yhteyttä sähköverkkoon, tulevat ammattikäyttöön soveltuvat Atlas Copco -generaattorit avuksi. Näillä diesel-generaattoreilla sähköistät työmaasi tehokkaasti. Tarjoamme vuokralle eri tehoisia vaunu- ja konttimallisia Atlas Copco -generaattoreita tarpeesi mukaan.


Olemme lisänneet myös sähkökeskusten, kaapeleiden, valaisimien ym. kaluston määrää, joten urakkasi ei jää sähköistä tai valaistuksesta kiinni.bottom of page