AJANKOHTAISTA

Kun työmaallasi ei ole yhteyttä sähköverkkoon, tulevat ammattikäyttöön soveltuvat Atlas Copco -generaattorit avuksi. Näillä diesel-generaattoreilla sähköistät työmaasi tehokkaasti. Tarjoamme vuokralle eri tehoisia vaunu- ja konttimallisia Atlas Copco -generaattoreita tarpeesi mukaan.


Olemme lisänneet myös sähkökeskusten, kaapeleiden, valaisimien ym. kaluston määrää, joten urakkasi ei jää sähköistä tai valaistuksesta kiinni.Hyviä uutisia! Wentille saapui reilusti lisää kalustoa työmaiden aitauksiin sekä liikennejärjestelyihin. Olipa työmaasi iso tai pieni, meiltä saat tarvitsemasi!


· aidat

· ajosillat

· liikennemerkit ja opasteet

· kaivuutuet


Toimitamme tuotteet työmaallesi silloin, kun niille on tarvetta ja haemme pois tieltä, kun on sen aika.


Talvi on ollut sinnikäs ja lunta on saatu pitkälle huhtikuuhun asti. Nyt kuitenkin ennusteet näyttävät aurinkoa ja lämpeneviä kelejä. Niinpä Wentiltä on vapautumassa mukavasti lumityökoneita kevään ja kesän hommiin.


Kuormaajia on saatavana useissa kokoluokissa, pitkälle ja lyhyelle vuokralle. Pienimmät hytilliset Kramerit ovat 1,7 tn ja kuormaajia löytyy aina yli 13 tn asti. Valikoimassa ovat myös Avantit ja niihin kattavat lisälaitevalikoimat.

Kaivinkoneiden kiivain sesonki on alkamassa ja kysyntä on vilkasta, joten nyt kannattaa olla liikkeellä. Valitaan passeli kone työmaasi tarpeisiin laajasta valikoimastamme.


Kaikki koneet huollettuja, tarkastettuja ja valmiina töihin.