top of page

AJANKOHTAISTAKiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua! Vuonna 2024 palvelemme sinua entistä vahvempana, sillä Wentti Vuokrapalvelut Oy ja Koneunion Oy yhdistivät voimansa. Mikäli koneen tarve yllättää joulun välipäivinä, apu löytyy Wentin tutusta numerosta 0100 20 30.

Koneunion Oy on hankkinut Wentti Vuokrapalvelut Oy:n koko osakekannan 15.12.2023 toteutuneella yrityskaupalla. Wentin toiminta jatkuu ennallaan osana Koneunionia, ja palveluita toteutetaan asiakkaille samalla tavalla kuin ennenkin.”Wentti Vuokrapalvelu Oy:n osakekannan myyminen Koneunionille nähdään hyvänä jatkumona Wentin toiminnalle. Osana Koneunionin laadukasta toimintaa, pystymme yhdessä tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaille jatkossakin laadukasta palvelua maarakentamisen sekä kiinteistöhuollon tarpeisiin.” kertoo Jarno Aronen Wentiltä.


Yhtiöiden fuusioituminen tapahtuu vaiheittain kevään 2024 aikana, ja sen vaikutuksista tiedotetaan lisää myöhemmin. Yrityskauppa on merkittävä askel Koneunionin strategisissa tavoitteissa kohti johtavaa maarakentamisen ja kiinteistöhuollon konevuokraamoa.


”Syntyneen yrityskaupan myötä Koneunion ja Wentti pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistäkin laajemman valikoiman kalustoa sekä palveluita. Yhdessä pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin.”, kertoo Koneunionin toimitusjohtaja Lassi Hintikka.


Yrityskaupan jälkeen Lassi Hintikka jatkaa molemmissa yhtiöissä toimitusjohtajana. Wentti Vuokrapalveluissa puolestaan merkittävässä roolissa toiminut Jarno Aronen siirtyy Koneunionin palvelukseen.


Yhteyshenkilöt ja -tiedot säilyvät muuttumattomina. Tehdyllä järjestelyllä ei ole välitöntä vaikutusta yhtiöiden työsuhteisiin, asiakassuhteisiin, eikä yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.


Lisätiedot ja yhteydenotot:

Lassi Hintikka

toimitusjohtaja, Koneunion Oy

lassi.hintikka(a)koneunion.fi

045 802 0309


Jarno Aronen

Wentti Vuokrapalvelut Oy

jarno.aronen(a)wentti.fi

050 344 4965


Tehtäviisi kuuluu itsenäisesti vuokrakaluston kuljettaminen ja siirtäminen. Koneiden toimitus- ja noutotilanteissa tärkeänä osana työtä on asiakaspalvelu.
Odotamme sinulta

· C-ajokortti

· voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyyskortti

· vähintään kolmen vuoden kokemusta kuljetusalalta

· kokemusta vaihtolavalaitteiden käytöstä

· kokemusta kuormausnosturin käytöstä

· ongelmanratkaisu- ja stressinsietokykyä

· positiivista ja reipasta työskentelyotetta

· sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

· asiakaspalveluhenkisyyttä


Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Finnoossa. Kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessämme pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja yrityksemme toimintaan.


Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työsuhteen alussa noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitulta henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturva 1. Tehtävään valittu voi myös laskuttaa työstään yrittäjänä.


Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostitse: jarno.aronen@wentti.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa Wentti Vuokrapalvelu Oy, Jarno Aronen, puh. 050 3444 965.


Wentti Vuokrapalvelu Oy tarjoaa kattavan valikoiman kaivinkoneita, kuormaajia, kurottajia, maantiivistäjiä ym. maanrakennuskoneita ja tarvikkeita. Olemme kehittyvä ja kasvava konevuokraamo, jonka arvoihin kuuluu asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Kalustoamme vuokraavat useat maanrakentajat, viherrakentajat ja kiinteistöhuoltoyritykset. Nyt etsimämme henkilö tulee vahvistamaan yritystämme ja tulee työskentelemään meille tärkeässä tehtävässä, eli asiakkaiden parissa.

bottom of page