AJANKOHTAISTA

Haemme ammattitaitoista autonkuljettajaa vuokrakaluston siirtämiseen. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aikaisempi kokemus vaihtolavalaitteiden sekä kuormausnosturin käytöstä. Positiivinen asenne ja reipas ote työn tekemiseen sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat myös tärkeä osa toimenkuvaa.

Työsopimus voi olla palkkauksella tai laskutuksella. Paikka täytetään, kun sopiva tekijä löytyy.

Yhteydenotot: Jarno Aronen 050 3444965 tai jarno.aronen@wentti.fi
Oletko huolellinen ja oma-aloitteinen? Onko sinulla B-ajokortti? Onko asiakaspalvelu sinulle luontevaa?

Tule Wentille kesätöihin! Haemme energiseen joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista vuokraamotyöntekijää. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vuokraamotyöstä, kunhan omaat oikean asenteen kalustoa kohtaan ja uskallat tarttua toimeen. Työtehtäviisi kuuluu koneiden vastaanottaminen asiakkailta sekä niiden tarkastaminen ja valmistelu uudelleen vuokraukseen. Pääset myös toimittamaan pienkalustoa työmaille omatoimisesti. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Finnoossa. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin ota reippaasti yhteyttä: Jarno Aronen 050 3444 965 tai jarno.aronen@wentti.fi Lisätietoa: www.wentti.fi
Updated: Mar 29

Maanrakentajan paras kaveri Wentti toi valikoimaansa Loadman II -pudotuspainolaitteen. Vuokrattava Loadman II tarjoaa työmaille nopean ja helpon ratkaisun kantavuusmittausten tekemiseen eri työvaiheissa ja -kohdissa.


Mittauskalusto kulkee helposti kantolaatikossa ja on näin ollen suojattu ulkoisilta kolhuilta. Laite kalibroidaan säännöllisesti ja aina tarvittaessa. Laitteen mukana seuraavat helppolukuiset käyttöohjeet. Annamme mielellämme käyttöopastusta tarvittaessa.