AJANKOHTAISTA

Olette ottaneet palvelumme ja tuotevalikoimamme erinomaisesti vastaan. Olemme kehittäneet molempia systemaattisesti Wentin alkupäivistä asti kuunnellen teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Tunnustuksena tästä työstä Kauppalehti on myöntänyt meille kolmantena vuonna peräkkäin Menestyjä-sertifikaatin.


Olemme tunnustuksesta ylpeitä sekä nöyriä. Suurin kiitos kuuluu teille, hyvät asiakkaamme. Ilman yhteistyötä kanssanne palvelumme kehittäminen olisi mahdotonta ja turhaa. Tämä kannustaa meitä pitämään riman korkealla jatkossakin.


”Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista ja asiakkaan ymmärtämisestä.”

Lisätietoja Menestyjä-sertifikaatista
Kun työmaallasi ei ole yhteyttä sähköverkkoon, tulevat ammattikäyttöön soveltuvat Atlas Copco -generaattorit avuksi. Näillä diesel-generaattoreilla sähköistät työmaasi tehokkaasti. Tarjoamme vuokralle eri tehoisia vaunu- ja konttimallisia Atlas Copco -generaattoreita tarpeesi mukaan.


Olemme lisänneet myös sähkökeskusten, kaapeleiden, valaisimien ym. kaluston määrää, joten urakkasi ei jää sähköistä tai valaistuksesta kiinni.Hyviä uutisia! Wentille saapui reilusti lisää kalustoa työmaiden aitauksiin sekä liikennejärjestelyihin. Olipa työmaasi iso tai pieni, meiltä saat tarvitsemasi!


· aidat

· ajosillat

· liikennemerkit ja opasteet

· kaivuutuet


Toimitamme tuotteet työmaallesi silloin, kun niille on tarvetta ja haemme pois tieltä, kun on sen aika.