top of page
  • Writer's pictureWENTTI

TÖITÄ TARJOLLA SINULLE KUORMA-AUTONKULJETTAJA


Tehtäviisi kuuluu itsenäisesti vuokrakaluston kuljettaminen ja siirtäminen. Koneiden toimitus- ja noutotilanteissa tärkeänä osana työtä on asiakaspalvelu.
Odotamme sinulta

· C-ajokortti

· voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyyskortti

· vähintään kolmen vuoden kokemusta kuljetusalalta

· kokemusta vaihtolavalaitteiden käytöstä

· kokemusta kuormausnosturin käytöstä

· ongelmanratkaisu- ja stressinsietokykyä

· positiivista ja reipasta työskentelyotetta

· sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

· asiakaspalveluhenkisyyttä


Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Finnoossa. Kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessämme pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja yrityksemme toimintaan.


Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työsuhteen alussa noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitulta henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturva 1. Tehtävään valittu voi myös laskuttaa työstään yrittäjänä.


Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostitse: jarno.aronen@wentti.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa Wentti Vuokrapalvelu Oy, Jarno Aronen, puh. 050 3444 965.


Wentti Vuokrapalvelu Oy tarjoaa kattavan valikoiman kaivinkoneita, kuormaajia, kurottajia, maantiivistäjiä ym. maanrakennuskoneita ja tarvikkeita. Olemme kehittyvä ja kasvava konevuokraamo, jonka arvoihin kuuluu asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Kalustoamme vuokraavat useat maanrakentajat, viherrakentajat ja kiinteistöhuoltoyritykset. Nyt etsimämme henkilö tulee vahvistamaan yritystämme ja tulee työskentelemään meille tärkeässä tehtävässä, eli asiakkaiden parissa.

450 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page